maanantai 1. elokuuta 2016

KESÄPÄIVÄ MÖKILLÄ

 Moikka!
Ja hyvää elokuuta! Olen tosiaan tällä hetkellä mökillä Muoniossa. Alkupäivät kun tänne tultiin oli sateisia ja ukkonen piinasi kokoajan. Nyt kuitenkin on ollut aurinkoisempaa. 
Lauantaina oli aivan mahtava sää ja päädyin viettämään lähes koko päivän ulkona. Löhöilin lamzacissa(/banana sleeping baguringonpaisteen, mutta onneksi oli silti lämmin. Pelailtiin myös vanhempieni kanssa Unoa ja polteissa/mikä ikinä onkaan) ottaen aurinkoa ja lueskellen Cosmoa. Ainoa vaan, että välillä pilviverho esti altiin tulia notskipaikassa. Innostuin myös menemään pellolle kuvattavaksi, joka ei ollut ehkä kaikista parhain idea, näiden rankkasateiden jälkeen, sillä siellä istuskelun jälkeen oli nimittäin takapuoli märkä. (Pahoittelen peltokuvien hieman huonompaa laatua, sillä isä ei ole maailman taitavin valokuvaaja :D). (Näistä kuvista näkee myös mun tyypillisen mökkipukeutumisen. Mikään ei oikein sovi yhteen, tärkeintä on vain että vaatteet on mukavat!) Kaikista ihaninta tästä tekee sen, ettei täällä ole lähestulkoon yhtään hyttystä tai mäkärää. Harmi vain että nyt tälle viikolle on luvattu alle 15 asteen lämpötiloja, mutta toivotaan että aurinko pilkistää, niin eiköhän lämmöt nouse taas pariinkymppiin :)

Mikä on teidän lempipuuhaa kesäpäivinä? Onko teilläpäin ollut vielä lämmin? Entä löytyykö teidän kulmilta ötököitä? Kerrothan mielipiteesi postauksesta?

6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia :-)

  http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mökillä on vaan niin parasta rentoutua<3 Siellä on niin ihanan hiljaista ja luonto on niin kaunista :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi toi aurinkotuoli näyttää kyllä lokoisalta :)

  Mun blogissa on muuten tällä hetkellä kosmetiikka-aiheinen arvonta käynnissä, jos haluat käydä kurkkaamassa :) goo.gl/gGvlI8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä onkin!

   Pitääpä käydä kurkkaamassa! :)

   Poista