lauantai 6. elokuuta 2016

JÄNKÄLLÄ

Moikka!
Käytiin tuossa viime sunnuntaina äidin kanssa meidän mökin takana olevassa metsässä, katsomassa josko sieltä löytyisi hillaa edes vähän. Hetki käveltiin ja mietittiin jo että mahtaakohan mitään löytyä, kunnes oranssinpunainen jänkkä avautui. Saatiin ihan kiitettävästä hillaa siihen nähden, että rämmittiin siellä vain alle tunti. Löydettiin myös mustikoita (ja sieniä, mutta ne jätettiin metsään), ja niitäkin saatiin sen verran, että piirakkaan riittivät! Tuonne täytyy kyllä mennä käymään vielä uudestaan ennen kotiin lähtöä, koska osa hilloista oli vielä raa'an punaisia, joten toivotaan että ne nyt kypsyisi, ja saataisiin niitä kotiin vietäväksi!
Oletteko te käynyt marjastamassa? Mitä olette saaneet ja kuinka paljon? Entä mikä on teidän lemppari marja? Kerrothan myös mitä pidit postauksesta! :-)

5 kommenttia:

 1. Itse en ole kerennyt töiden takia käymään marjassa. Tässä mulla olis lähellä hyvää metsä aluetta josta saisi mustikoita kerättyä! :) Noi hillat näyttää kyllä mielettömän hyvältä, kasvaispa niitä täällä etelä-suomessakin!

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sä vielä kerkiät! Jos etelästä löydät hyvän jänkkäalueen niin sieltäkin saattaisi hilloja löytyä! :)

   Poista
 2. Hillat on hyviä hillona, mutta itsestään ne on mun mielestä aivan kammottavia, hah :D En tiedä miksi mutta en voi sietää niitä sellaisenaan... Mustikkametässä en ole vielä kerinnytkään käymään, näistä kuvista herahti ihan vesi kielelle, mustikat kun on mun lemppareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy itseasiassa myöntää, että oon sun kanssa samaa mieltä :-D itsekkin kävin vielä toiseenkiin otteeseen mustikkametsällä, koska ne on ihan taivas!

   Poista
 3. Oi ihanan näköisiä marjoja.
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista