sunnuntai 15. toukokuuta 2016

PUPUPAITA TIVOLISSA

Heipsun!
Taas on viikko vierähtänyt ja uusi alkamaisillaan. Mulla tää viikko oli vähän kökkö, koska oon kärsinyt flunssasta ja siihen päälle vielä siitepölyallergiasta. No mutta nyt onneksi on jo kuumeet takana ja enään allergiat vaivaa, haha. :-D 

Ajattelin tässä postauksessa tulla esittelemään teille muutaman viikon takaisia kuvia tivolista ja asusta. Nämä on tosiaan otettu silloin kun tivoli oli täällä Järvenpäässä, ja me Reetan kanssa päätettiin tuhlata yksiin laitelippuihin ja mennä katselemaan järvenpäätä yläilmoista maailmanpyörän avulla. Silloin ei ollut vielä kaikista lämpimintä tai vihreintä, ja raekuuro yllätti meidät aivan täysin. Rakeita satoikin varmaan se 15min ja maa oli aivan valkoinen. Mutta nyt kuviin!
Seuraavana sitten päätettiinkin ottaa hieman asukuvia, ja minä hulluna halusin kuvia itsestäni myös tuossa raesateessa. Ei ne kovin nättiä katseltavaa ole, mutta näytän teille pari. Tämän session jälkeen käveltiin Prismakeskukselle ja Hesburgeriin syömään. Siinä raesade ehtikin loppua ja meillä oli 15min aikaa ehtiä bussille. Hyvin siinä ehdittiin ja kotouduttiin meille. Muutama tunti oleiltiin meillä ja päätettiin lähteä läheiseen Alepaan ja siinä samalla otettiin hieman lisää kuvia, ja niistä tuli ihan kivoja. Ainakin niissä näkyy mun ihana pupupaita, jota metsästin kolmesta H&M liikkeestä, ja loppuen lopukse sen löydin, tosin koon liian isona, mutta ainakin se on kivan rento!
takki Vero Moda | kaulahuivi Kappahl | paita H&M | housut Only | kengät Skopunkten | kello Ur&penn

Ja näin muutaman viikon takaisia kuvia on saatu julki. Nuo asukuvat onnistui ihan suht kivasti, mitä nyt en vieläkään osaa olla luontevasti kameran edessä, mutta harjoitushan siinäkin asiassa auttaa! 
Nyt lähden katsomaan jääkiekkoa ja sen jälkeen saunaan. Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

Mitä pidit postauksesta? Entä asustani? Onko vinkkejä kameran edessä oloon?
Millaista postausta haluaisit seuraavaksi?

4 kommenttia:

  1. Ihana paita! Miekään en osaa aina olla luontevasti kameran edessä, varsinkin kun on kokovartalokuvista kyse :D selfiet onnistuu kun siinä näkee omat kasvot, mut tosi haastavaa olla kameran edessä kun ei itse tiedä, miltä näyttää.

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä niin söpö ja mukavan oloinen! :)

    VastaaPoista