sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

PÄÄSIÄINEN

Heissulivei ja hyvää pääsiäissunnuntaita! Miten teidän pääsiäinen on mennyt? Oletteko saaneet levättyä edes vähän vai onko pääsiäinen teille sukuloinnin tai kirkossa käymisen aikaa?
Itse tulin juuri tuossa tunti sitten leffasta. Käytiin siskon ja siskon poikaystävän kanssa katsomassa Kung Fu Panda 3. Oli kyllä kieltämättä hauska leffa ja suosittelen käydä kurkkimassa jos vaan animaatioista tykkää! Muuten tänään en ole pahemmin muuta tehnyt. Hoidellut siskonpoikaa aamupäivästä, joka oli meillä yötä ettei hänen tarvinnut mennä yökirkkoon (siskon mies on ortodoksi, ja hehän käyvät pääsiäisenä yöllä kirkossa) ja vaihdellut kuulumisia mummin kanssa, kun hän tuli pitkästä aikaan käymään.
Muutenkaan pääsiäisenä en ole tehnyt oikein mitään, tai no nähnyt aika paljon sukulaisia mutta empä muuta. :-D Torstaina kävin siskon luona vähän leikkimässä siskonpojan kanssa, kun meillä ei iltalukiossa ollut koulua, perjantaina siivoiltiin kotona ja käytiin kaupassa ja eilen lauantaina molemmat serkkuni äidin puolelta oli meillä perheineen, ja tosiaan illalla tuli pikkumies yöksi. Samalla olen myös pääsiäisen aikaan lukenut ruotsia ja matikkaa, koska koeviikko kolkuttelee nurkan takana. Huomenna ajattelin oikeastaan vain lepäillä ja lueskella ruotsia. Oon kyllä myös herkutellut aika reippaastu nyt loppuviikon aikana. Kindermunia on kadonnut kiitettävään tahtiin, samoin muitakin herkkuja ja hyvää ruokaa. Hupsis.
Onneksi nyt aletaan olla jo lähempänä kevättä kuin talvea, ja toivottavasti nämä aurinkoiset kukkakuvat toivat teillekkin aurinkoista mielialaa! :) 

Kertokaa kommenteissa mitä te olette tehneet pääsiäisenä, ja onko tullut herkuteltua paljon! Entä mitä tykkäsitte kuvista, oliko liikaa samantapaisia? Kertokaa myös mikä teidän mielestä on parasta pääsiäisessä tai keväässä. Aurinkoiset viikonaloitukset kaikille!

4 kommenttia:

  1. Onpas ihanan raikkaita kuvia! Tykkään tosi paljon blogisi ulkonäöstä, ja postauksesi vaikuttavat kiinnostavilta.

    http://what-a-lotta-fun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo kukkakuvat <3 niin keväisiä! :>

    VastaaPoista