sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

MARMORIA JA HAPSUTAKKEJA

Moikka!
Niinkuin tässä postauksessa lupailin, on nyt vuorossa asukuvia. Reetta tosiaan tuossa pari viikonloppua sitten otti minusta muutamia asukuvia, joiden tänne julkaisemista kuitenkin hieman arastelin. Oli sunnuntai, enkä jaksanut meikata, ja olen todella arka omasta ulkonäöstäni. En siis ole siihen oikein tyytyväinen. Noh, näissä kuvissahan on siis kuitenkin pääpointtina se asu, joten tulin siihen tulokseen että eikai se meikittömyys haittaa, voi olla ihan kivaakin vaihtelua siihen ainaiseen asukuvia varten laittautumiseen. Kuitenkin kun olen niin kriittinen ulkonäköni suhteen, näitä julkaisukelpoisia kuvia ei montaa löytynyt, ja näissäkin on omasta mielestäni ties mitä pielessä. Mutta tykkään kuitenkin miten asu näissä näkyy ja olen rakastunut tuohon takkiin ja koruun, niin on se aivan pakko näyttää!
 hapsutakki - H&M | t-paita - H&M | farkut - Only | kaulakoru ja korvakorut - BikBok | kengät Skopunkten.
Tämän lisäksi että Reetta kuvaili minua, kuvailin minä myös häntä. Suurimmaksi osaksi hänen kamerallaan, mutta hieman myös omallani. Nämä kuvat onnistui omasta mielestäni todella hyvin ainakin siihen nähden, etten ole ennen pahemmin kuvaillut ihmisiä.
Joten tässä on tuloksia siitä kuvaussessiosta!

Mitäs tykkäsitte näistä kuvista? Entä mitä piditte minun tai Reetan asusta? Onko teistä väliä, että onko asukuvissa meikannut vai ei? Jättäkäähän puumerkkinne kommentteihin!

11 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ja musta on siistii jos pystyy olemaan kuvattavana ilman meikkiä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ootte ihan supersöpöinä kumpikin <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia! Mulle henkilökohtaisesti ei oo niin väliä, että onko asukuvien asujen esittelijällä meikkiä naamassa vai ei, koska yleensä tulee katsottua just sitä asua eikä kasvoja. Ja varsinkin, kun monissa postauksissa, kuten tässäkin, ne asukuvat on otettu sellaisesta kulmasta, jossa se asu on pääosassa eikä meikit ja kasvot. Tällaiset postaukset ovat kivaa vaihtelua sille, että asukuviin laittaudutaan edustuskuntoon. Se kertoo bloggaajastakin jotain jos on rohkeutta siihen, että julkaisee tällaisia arkisia kuvia, eikä pelkästään niitä ns. luxusjuttuja.

  Olette molemmat todella kauniita! :)

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiitos ihan super paljon sun kommentista ♥

   Poista
 4. Ihania asuja molemmat! Meikillä tai ilman, nättejä silti kumpainenkin :-)

  <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

  VastaaPoista
 5. Rohkeeta olla ilman meikkiä!

  http://harmaamaailmani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Hei oikeesti ootte molemmat ihan superkauniita! <3 Oon ihan addiktoitunut noihin marmorikoruihin kans! Itekkään en ole oikein tyytyväinen omaan naamaani... :D Ei sitä kyllä huomaa että sulla ei oo meikkiä. Multa itteltänikin löytyy jokin aspostaus! Tuu ihmeessä kattomaan :D Panostus iso :)

  cloudstotheworld.blogspot.com

  VastaaPoista