lauantai 29. elokuuta 2015

Pimenevät illat

Elokuu on lähestymässä loppuaan, ja syksy alkaakin muutaman päivän päästä virallisesti. Elokuussa on ollut aivan uskomattoman ihanat säät, joiden takia olen viihtynyt ulkona, ja bloggailu on jäänyt vähän taakse. Osasyynä on varmasti myös ollut tuo koulun alku. Uusi koulu, uudenlaiset rutiinit, uudet ihmiset yms. Kaikki ovat vieneet paljon energiaa, ja lähes aina kun olen tullut kotiin, olen vain lösähtänyt sängylle tai ulos nurmikolle.

Meillä on kamala kaaos kotona päällä. Siskoni sai asunnon poikaystävänsä kanssa, ja meidän asunto on täynnä muuttolaatikoita. Minunkin huone on aivan kaaosta, koska olen tehyt suursiivousta. Täytyy hävittää puolet kamoista, koska "muutan" pienempään huoneeni, kun siirryn siskon vanhaan huoneeseen. Hyvä asia siinä on että saan kerrankin päättää seinien värit ja millaisen vaatekaapin tahdon. Saan kerrankin siis sisustaa huoneeni alusta alkaen niinkuin haluan.

Yksi asia mitä rakastan syksyn saapumisessa on pimenevät illat. Kun alkaa hämärtämään ja saa alkaa polttää kynttilöitä. Verannalla on tullut istuttua monet illat viltin alla, juoden teetä. Olen kuvaillutkin kynttilöitä paljon, ehkä liikaakin. Näin se menee aina, kevään, kesän ja alkusyksyn kuvaan kukkia ja syksyn sekä talven kynttilöitä! :-D
Täällä en ole kuitenkaan pahemmin kynttilökuvia esitellyt, joten ajattelin nämä tulla tänne laittamaan.

Eräänä iltana myös kun istuskelin tuossa takaverannalla huomasin täysikuun, pitihän siitä ottaa muutamat kuvat, vaikka melkein aina kuustakin otan kuvia, se on vain niin kaunis ettei siitä voi olla liikaa kuvia.  Mitäs tykkäisitte jos tekisin kuvapostauksen, johon kasaisin kesälomani kuvina? Koska paljon kesäkuvia on jäänyt julkaisematta!
Entä tahtoisitteko elokuunsuosikit tai -ostokset postausta?

Miten teidän syksy on alkanut, kerrothan sen kommenteissa! :-) 
Viettäkää mukava viikonloppu! Nähdään seuraavassa postauksessa.4 kommenttia:

 1. Wau, nämä kuvasi kuusta täällä ovat ihan huippu-upeita! Minkämoisen putken omaat, kun saat noin hyvin kuuhun asti zoomailtua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hirmusesti!
   Apua, nyt iski blackout, oiskohan se joku 200-500mm tai sinne päin. Meillä kun on remppa käynnissä ja puttki tällähetkellä jossain laatikon pohjalla niin en voi tarkastaa. Mutta oon aika varma että se on tuo 200-500mm. Ja pienellä rajailulla saa vielä lisäihmeitä aikaan, haha. :-D

   Poista
 2. Munkin oli pakko tulla kehumaan noita kuukuvia! Niin siistejä!
  Itte kans tykkään hirveesti pimenevistä illoista ja kaikista niistä tunnelmavaloista :-)

  http://lion-inside-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista